Läkartid

2014-09-25 @ 17:17:10
Idag fick jag för första gången träffa en specialistläkare. Äntligen har jag fått antidepressiva utskrivna. Nu hoppas jag bara att det kommer att hjälpa, men vi får se. Jag vet att en kan må sämre de första veckorna, men läkaren sa till mig att om det blir så är det att betrakta som ett kvitto på att medicinen hjälper. 

Cipralex heter medicinen jag fick. Namnet har jag hört förr men jag känner ingen som har erfarenhet av den. Men jag antar att det är ett läkemedel som skrivs ut ganska mycket? Jag har inga belägg för det, har bara fått för mig det.

Jag är jätterädd för att gå upp i vikt av medicinen. Alltså jag hör ju hur löjligt det låter, men det är sant. Jag är en sådan person som folk uppfattar som ganska smal och jag är ju så fuckad i huvudet av äckliga samhällsnormer, så jag älskar att höra att jag är smal. Jag är så missnöjd med det mesta i mitt liv, men jag är dock överlag ganska nöjd med just mitt utseende. Om det försvinner betyder det att jag kommer vara missnöjd med allt, och det orkar jag bara inte. 
/ V

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0